mr drs B.J.M. (Bernadette) van Pampus

Bekijk mijn profiel: LinkIn profiel Bernadette

Volg mij op Facebook BVP Organisatieadvies

Kwaliteitsmanagement

In juli 2007 is mijn eerste boek uitgekomen bij uitgeverij Boom Onderwijs. 'Kwaliteitsmanagement' besteedt aandacht aan de eisen die worden gesteld aan de opzet van een kwaliteitsmanagement-systeem én aan de eisen die worden gesteld aan de interne organisatie. Dit boek biedt praktische tips om de eerste stappen te zetten in het traject van kwaliteitszorg en laat zien hoe een kwaliteitsmodel daarbij een uitstekend hulpmiddel kan zijn. Aan de hand van praktijksituaties worden de winsten en valkuilen bij het werken aan kwaliteit belicht.

Dit boek wordt alom geroemd om haar duidelijkheid. Veel hogescholen en opleidingsinstituten gebruiken het boek om hun leerlingen de basisprincipes van kwaliteitsmanagement bij te brengen.

De inmiddels 2e druk van dit boek is voor € 29,50 verkrijgbaar bij de boekhandel en online te bestellen onder ISBN-13: 9789047301332 www.boomlemma.nl en www.managementboek.nl.

 

Totaal aantal hits: 3013 [Hits vandaag: 1] | Algemene voorwaarden | Design by BitBlue Interactive | Powered by Website Baker